Det har været lidt stille her på bloggen i en længere periode – jeg havde faktisk helt glemt at jeg havde fået oprettet min hjemmeside, og nu skal der til at ske lidt igen, så derfor vil jeg løbende lægge nyheder ud til alle Jer der desperat sidder og opdaterer i håb om at der er kommet et nyt indlæg 😉 Spøg til side, jeg vil i dag skrive lidt omkring mit senest online køb, hvor jeg var på jagt efter en habil skjorte samt et guld slips.

guldslips

Jeg skulle til noget 40 års fødselsdag forleden, og synes egentlig at jeg trængte til at forkæle mig selv lidt, samt dem der nu engang skal have lov at sidde til bord med mig en hel aften. Jeg var derfor ret hurtigt besluttet på at det krævede en ny skjorte blandt andet, samt et slips. Her havde jeg tænkt at jeg i hvert fald skulle have et guld slips, selvom det er lidt atypisk, så var det noget der skulle til mente jeg i hvert fald. Jeg vidste egentlig ikke rigtigt hvor jeg skulle starte med at lede, så det var et hurtigt smut ind på Google hvor jeg ret hurtigt fandt frem til nogle sider der forhandlede disse varer jeg var på udkig efter. Der gik dog lige noget tid før jeg fandt det jeg skulle bruge, da udvalget nemlig var ret stort.

Jeg fandt ret hurtig en flot skjorte efter at have søgt lidt på billige skjorter til mænd. Prisen var ikke afgørende for mit valg af skjorte, men eftersom at prisen også har lidt at sige var dette selvfølgelig også noget jeg havde med i mine overvejelser. Jeg fandt en rigtig fin skjorte, og måtte lige købe mig en slipsenål nu jeg var igang med at shoppe løs. Jeg kan klart anbefale folk at købe noget der ikke nødvendigvis er dyrt, jeg havde en rigtig god oplevelse med mit køb i hvert fald!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Post Navigation