For ikke særlig lang tid siden gik min kaffemaskine i stykker – det er nok en af de mest traumatiserende oplevelser jeg længe har haft. Ikke at have mulighed for at drikke aftenskaffe eller morgenkaffe er ikke just det bedste der findes, men uanset hvad var det noget jeg blev nødt til at leve med nogle dage inden jeg fik anskaffet mig en ny kaffemaskine. 

Nu da jeg alligevel skulle have mig en ny kaffemaskine, så kunne jeg ligeså godt finde den bedste løsning der var på markedet og derfor var jeg straks hos min bedste ven for at søge råd – nemlig Google, som jeg bruger hver gang jeg skal søge information om et nyt produkt eller lignende jeg skal bruge. Jeg vidste ikke rigtig hvad der rørte sig på markedet for kaffemaskiner, og det var derfor helt naturligt for mig at jeg begyndte at finde anmeldelser af kaffemaskiner. Det at skulle købe ny kaffemaskine er egentlig sværere end først antaget, og selvom du stirrer dig blind på Wupti, så kan det være svært at vide hvad man skal gå med.

Jeg ledte lidt efter nogle brugbare anmeldelser som skulle bekræfte mit valg af ny kaffemaskine. Her fandt jeg en artikel kaldet Kaffemaskine test 2017 – det var ret væsentligt at anmeldelsen var ret ny, netop for at det også var opdateret, eftersom jeg ikke ønsker en kaffemaskine der var god i 2015. Efter at have læst den lange guide var jeg ret overbevist om at jeg skulle købe en Moccamaster kaffemaskine. Valget faldt på denne maskine da jeg synes den var flot, men i følge anmeldelserne også laver noget helt fantastisk kaffe, og samtidig er ret hurtig til at brygge. Derudover har den også autosluk funktion, hvis jeg skulle glemme at slukke den inden jeg tog på arbejde – ganske betrykkende hvis du spørger mig, man har jo hørt en masse historier om kaffemaskiner der er antændt uden videre grund udover overophedning.

Jeg er rigtig glad for valget af en moccamaster kaffemaskine, og jeg tror også at det er en af de bedste kaffemaskiner i 2017 uden tvivl!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Post Navigation