Jeg har fået sommerferie, men ordet ferie er pakket godt og grundigt væk. Jeg har en masse planer for alt hvad jeg skal have lavet i denne ferie, og derfor er det også kun første dag i min ferie, men godt begyndt.

Nu sker der endelig lidt i haven. Sommer betyder ofte at de fleste ting begynder at gro, og uden tvivl med alt det vand vi får denne sommer. Men jeg har døjet en hel del med nogle muldvarpeskud på græsplænen, og generelt en have der godt kunne bruge en kærlig hånd. Nu da det blev sommer, så tog jeg en rask beslutning om at få kontaktet et firma, der både kunne afhjælpe min muldvarpe situation, men også være med til at gøre haven til en fin have igen. 

Esbjerg haveservice

Muldvarpe situationen er ikke noget man fikser fra den ene dag til den anden, men jeg har fået et firma til at klare ærterne. Det var ret simpelt. Ind på google og søge efter Esbjerg haveservice, og op kom virksomheden Sanatit, som også beskæftigede sig med skadedyrsbekæmpelse. Jeg tænkte straks at det var to fluer med et smæk, og nu ser det altså ud som om at muldvarpebekæmpelsen er effektiv. Antallet af brune buler på min græsplæne er næsten væk, og jeg må sige at det pynter.

Haven skal også have en større omgang. Der er i samarbejde med Sanatit udvalgt en række blomster, som vil pynte mine bede markant. Græsplænen skal også rettes til med en vertikalskærer, og generelt er der en masse små ting der skal klares, men jeg håber at det giver lige det resultat jeg længe har drømt om. Jeg glæder mig i hvert fald til at vise jer det endelige resultat.

Skærmbillede 2016-07-11 kl. 15.49.44

Allerede nu vil jeg gerne gå så langt at anbefale jer sanatit hvis i skal have fikset haven. Det er simpelhen en fornøjelse at arbejde sammen med så professionelle mennesker, der bare ved hvad de laver! Alle gode anbefalinger herfra, og så håber vi på at få solen bare lidt at se hen over sommeren!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Post Navigation