Hej og velkommen til et nyt indlæg her på min blog – jeg er endnu engang glad for at byde dig velkommen til min verden. I dag skal det handle om hvor jeg køber mine herresmykker på nettet, og hvorfor jeg lige præcis vælger den shop. Læs med ;- ))


  • Forfatter: Allan Bruun 
  • Emne: Her shopper jeg – Webshop godlir.dk
  • Sidst redigeret: 24.08.2016
  • Indlæg skrevet: 15.05.2016

Den loyale forbruger

Jeg er en meget loyal mand, hvilket også gør sig gældende i min shopping. Jeg foretrækker, at handle de samme steder gang på gang, da jeg på den måde føler jeg opnår den bedste service. Det er faktisk alt, lige fra dagligvare til tøj, smykker mm.

Apocs Cap - Fra Godlir

Billede er lånt fra webshoppen: Godlir.dk

Køb accessoires til mænd i en morderne stil var det første jeg faldt over i sin tid. Sådan stødte jeg på en facebook annonce, og siden hen er jeg blevet hængende hos den samme shop; nemlig GodLir. Min nærmeste kontaktperson i shoppen er Esben, og jeg har gang på fået den bedste service leveret der. Shoppen er ganske lille, hvilket faktisk også er en af hovedargumenterne for at jeg overhovedet handler hos GodLir – De formår virkelig at kræse for deres kunder, og her er jeg én af dem.

Cap + radio - Godlir.dk

Billede taget i Godlir studios.

Selvom shoppen stadig ikke er førende på markedet inden for deres felt, så er de alligevel super fleksible, og kan stort set levere alle de vare inden for deres brands, som jeg nu engang efterspørger. Prismæssigt er det meget lig de andre shops, som der findes på internettet – så hverken i den høje eller helt vild lave ende.

Men her er det vigtigt at understrege. Jeg handler der på ingen måde udelukkende på prisen, men på den høje service, som jeg føler at shoppen kan give mig gang på gang.


Det eftertragtede udvalg

Selve udvalget er svært at forklare, og der foreslår jeg, at man besøger deres shop for at se de forskellige sager, som de har liggende. Man finder blandt andet mærker som Apocs, Arrogant Artists, Nic & Mel, DW mm. Personligt er jeg helt vild med det Apocs laver!

accesoriesAPOCS.600

Tjek det ud!

Held og lykke til shoppen fremover.

Tak fordi du læste med :- ))

God søndag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Post Navigation