Det er efterhånden ved at være nogle år siden at jeg sidst har været med til en polterabend, men nu skulle det så ske igen, så dette indlæg kommer til primært at handle om det ufatteligt sjovt dag, som jeg sent vil glemme.

Min kære fætter Jonas skal giftes, eller han skulle giftes, han er lige blevet giftet til et brag af en fest, og en rigtig dejlig og hyggelig dag, men det er en helt anden snak. Han ’skulle’ på daværende tidspunkt giftes, og jeg havde fået æren at være med til hans polterabend, hvilket jeg havde set meget frem til.

Det kan faktisk være utroligt udfordrende at skulle planlægge en polterabend, eftersom der efterhånden er kommet en hel del store krav til arrangøren af en sådan dag. De fleste af de deltagende gæster forventer en fest dag uden lige, og en mand, der skal gøre fælt grin med. Men nu skal jeg nok fortælle hvad jeg havde fået af planer for denne dag, efter lang tids overvejelse.

Dagen skulle starte med rundstykker og små skarpe, bare lige for at dagen blev ordenligt skudt i gang, og dernæst var der nogle stop på turen, der skulle vise sig at være meget morsomme.

Første stop som vi havde, var nede på havnen. Vi havde iført den stakkels mand Jonas i et fange kostume, og han fik en dejlig lille kugle jern om benet (ligesom i film), hvor han ellers skulle stå med sin lille vogn og sælge varme danske pilsnere. Han måtte først få fri, når han havde solgt 5 øl, og det tog ham et godt stykke tid. I mens sad vi og hyggede under en parasol, med kolde corona øl. Vi skulle nødigt drikke DP’er jo.

På-hovedet-med-bumperball

Andet stop havde jeg glædet mig til. Vi skulle prøve det “nye” bumper ball eller bumperz som de også kaldes, som er en slags fodbold, blot hvor man har nogle store kugler omkring
kroppen, der nærmest umuliggør at spille normalt fodbold. Det var hylende morsomt, og sjældent har jeg grint så meget. Arrangøren fra Bumper Ball kildedal havde styr på sagerne, og de havde endda sørget for øl til os alle. Det er faktisk noget vi har aftalt at gøre igen, også selvom der ikke umildbart er nogle der skal giftes.

Man kan se en lille kort film her, dog er det ikke fra da vi var afsted, men det giver et meget godt indtryk af hvor sjovt det er!

Det var alt fra mig, og en sjov dag.

Vi tales ved!

/Allan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Post Navigation